O nama

Zavod za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije je osnovan u travnju 1995., te od tada funkcionira u prostoru od 241,97 m2 naslijeđenog prostora bivše « higijensko-epidemiološke stanice», Put groblja 6, ispod tvrđave sv. Mihovila, te u dodatnih 168m2 iznajmljenog ili «posuđenog» prostora.U prostorima Doma zdravlja Šibenik nalazi se Uprava, Služba socijalne medicine, Služba školske medicine, Laboratorij za parasitologiju, te zahvaljujući razumijevanju Uprave Doma zdravlja uspijevamo nadoknaditi manjak prostora u Sjedištu Zavoda.

Ispostava Drniš od 2003. godine, na žalost, funkcionira u neadekvatnom, iznajmljenom prostoru administrativne koncepcije, ali se nadamo većem razumijevanju lokalne zajednice i suradnih zdravstvenih ustanova, te konačnom rješenju svog prostornog problema.

Ispostava Knin je u 2005. uspješno smještena u dijelu bolničkog prostora Opće bolnice Šibensko-kninske županije-lokacija Knin.

Kontakt

Zavod za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije

Adresa: Adresa Matije Gupca 74, Šibenik

E-mail: zzjz-sibenik@hi.htnet.hr

Ravnateljstvo: +385(0)22 / 341-232

Pomoćnik ravnateljice za nemedicinska pitanja: +385 (0)22 / 341-234

Računovodstvo: +385(0)22 / 341-233

Poziv na sudjelovanje na Konferenciji Nacionalnog programa „Živjeti zdravo” u Šibensko – kninskoj županiji

Home/OBAVIJESTI/Poziv na sudjelovanje na Konferenciji Nacionalnog programa „Živjeti zdravo” u Šibensko – kninskoj županiji

Poziv na sudjelovanje na Konferenciji Nacionalnog programa „Živjeti zdravo” u Šibensko – kninskoj županiji

Povodom početka provedbe projektnih aktivnosti Nacionalnog programa „Živjeti zdravo“ u Šibensko – kninskoj županiji, Zavod za javno zdravstvo Šibensko – kninske županije i Hrvatski zavod za javno zdravstvo organiziraju 17. Konferenciju Nacionalnog programa „Živjeti zdravo“ koja će se održati u ponedjeljak 26. ožujka u Gradskoj vijećnici, Trg Republike Hrvatske, Šibenik s početkom u 10 sati.

Cilj Konferencije je predstaviti primjere dobre prakse promicanja zdravlja u Šibensko – kninskoj županiji kako bismo potaknuli osnaživanje postojećih i implementaciju novih aktivnosti i na taj način povezali najvažnije dionike u promicanju zdravlja na županijskoj i nacionalnoj razini.

Pozivamo Vas da kao jedan od partnera u provedbi Nacionalnog programa „Živjeti zdravo“ svojim sudjelovanjem uveličate ovaj događaj i istaknete važnost Nacionalnog programa „Živjeti zdravo“ za očuvanje zdravlja svih stanovnika Republike Hrvatske.

Ravnateljica
Diana Dulibić,dipl.iur.

2018-03-25T12:48:47+00:00 ožujak 25th, 2018|Categories: OBAVIJESTI|