DESET NAJAKTUALNIJIH
TEMA
IMATE MIŠEVE!?
POCETAK NACIONALNOG PROGRAMA RANOG OTKRIVANJA RAKA VRATA MATERNICE U HRVATSKOJ I U ŠIBENSKO-KNINSKOJ ŽUPANIJI
CIJEPLJENJE ILI IMUNIZACIJA
TUBERKULOZA
POCINJE SEZONA KOMARACA
O infekciji klamidijom
OBAVIJEST BUDUCIM STUDENTIMA
Spolno prenosive infekcije-klamidija
Što je spolno prenosiva HPV infekcija
Što treba znati o raku grlica maternice
   
 
Novosti
ODLUKA O IZBORU KANDIDATA Objavljeno: 29.10.2013  

 

Odluka o izboru kandidata za obavljanje poslova medicinsko-laboratorijskog tehnicara ili inženjera medicinsko-laboratorijske dijagnostike u Službi medicinske mikrobiologije sa patrasitologijom- ZAMJENA

Broj: 2133-01/13
Šibenik , 29. Listopada 2013. godine

Na temelju cl. 6. Pravilnika o radu Zavoda za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije, odredbe cl. 23. Statuta Zavoda za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije, po provedenom natjecaju , ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije donosi

O D L U K U
o izboru kandidata za obavljanje poslova medicinsko-laboratorijskog tehnicara ili inženjera
medicinsko-laboratorijske dijagnostike u Službi medicinske mikrobiologije sa patrasitologijom
ZAMJENA ZA DUGOTRAJNO BOLOVANJE

  1. TEA SKELIN izabrana je na temelju natjecaja za prijem medicinsko-laboratorijskog tehnicara ili inženjera medicinsko-laboratorijske dijagnostike u Službi medicinske mikrobiologije sa patrasitologijom Zavoda za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije, objavljenog na HZZ Šibenik i na internet stranici Zavoda za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije.
  2. Povjerenstvo za izbor kandidata za obavljanje poslova za obavljanje poslova medicinsko-laboratorijskog tehnicara ili inženjera medicinsko-laboratorijske dijagnostike u Službi medicinske mikrobiologije sa patrasitologijom-ZAMJENA ZA DUGOTRAJNO BOLOVANJE razmotrilo je molbe i preslike podnesene dokumentacije svih prijavljenih kandidata ( Vanja Šulentic,Tihana Jovinac, Mihaljevic Zlatan, Sandra Šever,Marica Vulin, Burela Marija,Olga Angelov,Katarina Perina,Iva Urem, Antonela Cupic, Anita Pancirov,Lovorka Guloznic i Tea Skelin) i dostavilo ravnateljici ustanove konacan prijedlog kandidata., s kojima je obavljen usmeni razgovor. Po provedenom postupku ravnateljica je donijela odluku o izboru.
  3. Sa imenovanom kandidatkinjom sklopit ce se ugovor o medusobnim pravima i obvezama.Sukladno clanku 13. Pravilnika o radu Zavoda za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije sa izabranim kandidatom/ kandidatkinjom u Ugovoru o radu je predviden probni rok u trajanju od 3 ( tri) mjeseca.Izabrani pristupnik/ pristupnica mora stupiti u radni odnos najkasnije 11. studenog 2013. godine.
  4. Ova Odluka objavit ce se na oglasnoj ploci Zavoda za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije i na internetskoj stranici Zavoda za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije dana 29. listopada 2013. godine.
  5. Ova Odluka stupa na snagu danom donošenja.

Ravnateljica Zavoda za javno zdravstvo
Šibensko-kninske županije
Suzi Vatavuk, dr. med.
spec. epidemiologije

Pouka o pravnom lijeku:
Protiv Odluke o izboru nezadovoljni pristupnik može podnijeti Prigovor Zavodu za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije u roku od 8 (osam) dana od dana objave Odluke na oglasnoj ploci odnosno na internetskoj stranici Zavoda za javno zdravstvo Šibensko-kninske županije.

Dostaviti:

  1. Kandidatima u postupku izbora
  2. Pismohrana
 
  Ostale novosti      
 
    zavod    službe    usluge    izvješća    novosti    
[ home  | contact  | sitemap  | english ]
copyright © 2005 Zavod za javno zdravstvo Šibensko kninske županije
uvjeti korištenja
designed by lemax